DEVKIDS - Politica de confidențialitate

Devkids se angajează să protejeze datele colectate referitoare la utilizatorii noștri. Această politică detaliază colectarea, utilizarea și protecția informațiilor personale pe care le primim de la vizitatorii site-ului. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre, în conformitate cu termenii acestei politici.

Devkids colectează cantitatea minimă de informații de identificare personală necesare pentru îmbunătățirea site-ului nostru și a serviciului pe care îl oferim. Datele pe care le colectăm includ oricare sau toate informațiile pe care le furnizați în timpul utilizării site-ului și / sau serviciilor noastre.

Devkids poate utiliza informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru în mod specific în scopurile detaliate în această politică. Informațiile personale pe care le procesăm din orice motiv nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar în aceste scopuri. Vom lua măsuri rezonabile pentru a preveni pierderea sau utilizarea necorespunzătoare a informațiilor dumneavoastră personale (de exemplu, criptarea).